Προδιαγραφές

Αξιοπιστία

Συνέπεια

Οι υπηρεσίες μας

Κατασκευή Πισίνας Sauna & Wellness Spa

Εδώ και 40 χρόνια στη Filpro Ανθόπουλος κατασκευάζουμε όλους τους τύπους πισίνων (πισίνες από μπετόν, προκατασκευασμένες, πολυεστερικές κ.λπ.), καθώς και οποιαδήποτε άλλη υδάτινη διαμόρφωση (wellness spa, sauna, hammam), με ιδιαίτερη έμφαση στις πισίνες από μπετόν, οι οποίες είναι πρώτες στις προτιμήσεις των πελατών.

Ομάδα από άρτια καταρτισμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνίτες με πολλά χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνει το έργο εξ’ ολοκλήρου ή τμήμα αυτού, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

• Μελέτη και σχεδιασμός της πισίνας, με λεπτομέρειες υπερχείλισης, καταρράκτη ή skimmer για κάθε μέγεθος και σχήμα πισίνας
• Μελέτη, σχεδιασμός και προμήθεια επιλεγμένων και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού
• Επένδυση της πισίνας με πλακάκι, ψηφίδα, liner ή βαφή υψηλής ποιότητας

Επεξεργασία Νερού

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς αναλαμβάνει, τη μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του κατάλληλου, κατά περίπτωση και εφαρμογή, εξοπλισμού επεξεργασίας του νερού (φίλτρανση, αποσκλήρυνση, απολύμανση, απιονισμό, απαλκαλίωση, αφαλάτωση – αντίστροφη ώσμωση). Τόσο οικιακού, όσο και επαγγελματικού – βιομηχανικού τύπου.

Η Filpro εγγυάται υπεύθυνες και ολοκληρωμένες λύσεις, σαφή και λεπτομερή ενημέρωση πριν την πώληση και διαρκή υποστήριξη μετά από αυτήν.

Παρέχει συστήματα επεξεργασίας νερού όλων των κατηγοριών, καθώς και χημικά πρόσθετα εξαιρετικής αποτελεσματικότητας και ειδικών εφαρμογών.

Όλα τα μηχανήματα και τα υλικά, συμμορφώνονται με τους πλέον αυστηρούς και διεθνώς αξιόπιστους κανονισμούς, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και εφαρμόζει όλες τις νεότερες εξελίξεις και καινοτομίες που έχουν δοκιμασθεί διεθνώς.

Συντήρηση πισίνων & Η/Μ εξοπλισμού

Η Filpro διαθέτοντας μόνιμο προσωπικό με σημαντική εμπειρία αναλαμβάνει τη συντήρηση πισίνων ( έλεγχος, χημικά, επισκευές, ρυθμίσεις) σε τακτική βάση.

Κατόπιν δε προσυνεννόησης παρέχει στους πελάτες της μηχανήματα των περισσότερων κατασκευαστών (αντλίες, φίλτρα, ρομπότ καθαρισμού, χλωριωτές κλπ.) προσφέροντας επιπλέον έλεγχο ή και επισκευή αυτών αν χρειαστεί.

Κατά τον ίδιο τρόπο επιμελείται, κάθε μηχάνημα που επωλήθη απευθείας από την εταιρεία ή μέσω συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Συστήματα Στερέωσης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Η Filpro Ανθόπουλος έχει την ιδανική λύση για κάθε θέμα που αφορά την στήριξη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Εμπορεύεται και προμηθεύει συστήματα στήριξης – στερέωσης για μεγάλα ηλεκτρομηχανολογικά έργα και μη. Ακόμη διαθέτει μεγάλο stock σε είδη στήριξης βαρέως και ελαφρού τύπου, σε συνεργασία πάντα με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού Προσφέρει ιδανικές και αξιόπιστες λύσεις σε σύνθετα προβλήματα στήριξης που σας απασχολούν.

Ενδεικτικά, στη Filpro θα βρείτε βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, βύσματα (μεταλλικά – πλαστικά – χημικά) και τις ρητίνες τους.

Στηρίγματα σωλήνων με λάστιχο και χωρίς, προφίλ καναλιού (ράγα), προβόλους, εσχάρες καλωδίων και πολλά ακόμη είδη. Επικοινωνήστε με το τμήμα στερέωσης, για να σας δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα στήριξης – στερέωσης που σας αφορούν.

Χημικά Πρόσθετα Βιομηχανίας

Η παραγωγική διαδικασία σε αρκετές βιομηχανίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων ή ακόμη και διακοπή της παραγωγής, τα οποία οφείλονται στην ανάπτυξη διαφόρων μυκήτων και μικροοργανισμών. Τα προβλήματα αυτά έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις, τόσο οικονομικές όσο και στην ποιότητα των προϊόντων.
Η Filpro συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους παραγωγής χημικών για την καταπολέμηση των προβλημάτων, ενώ, παρέχει στους πελάτες της: τεχνική υποστήριξη, συχνές επισκέψεις και εργαστηριακές αναλύσεις, παρακολούθηση των παραμέτρων του νερού και παροχή υποστήριξης για εφαρμογές και προσαρμογές των προγραμμάτων χημικής προστασίας όπου και όταν αυτό απαιτείται.
• Χημικά πρόσθετα Χαρτοποιίας
• Χημικά πρόσθετα Βυρσοδεψίας
• Χημικά πρόσθετα Επεξεργασίας Ξύλου
• Χημικά πρόσθετα Μεταλλοβιομηχανίας
• Χημικά πρόσθετα Βιομηχανίας Ζάχαρης
• Χημικά πρόσθετα Βιομηχανίας Πλαστικών & Χρωμάτων
• Χημικά πρόσθετα Προληπτικής Προστασίας Υδρόψυκτων ΣυστημάτωνΧημικά πρόσθετα Βυρσοδεψίας
• Χημικά πρόσθετα Προληπτικής Προστασίας Ατμοπαραγωγής
• Χημικά πρόσθετα Μεταλλοβιομηχανίας
• Χημικά πρόσθετα Βιομηχανίας Ζάχαρης
• Χημικά πρόσθετα Βιομηχανίας Πλαστικών & Χρωμάτων

Οικοδομικές Εργασίες Πισίνες

Έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί αναλαμβάνουν τις οικοδομικές εργασίες εντός της πισίνας (κυρίως μετά το πέρας της σκυροδέτησης), όπως:


• Περιποίηση σκυροδέματος

• Στεγάνωση επιφανειών

• Γαρμπιλομπετόν δαπέδων & διαμόρφωση ρύσεων

• Τσιμεντοκονία επιφανειών

• Τελική επένδυση επιφανειών πισίνας (π.χ. βαφή, επίχρισμα, ψηφίδες, πλακάκια, μεγάλες πλάκες κ.α.)

• Τοποθέτηση και στεγάνωση καλύμματος ανθρωποθυρίδας  για την είσοδο στο μηχανοστάσιο ή την δεξαμενή υπερχείλισης, καθώς και επένδυση του ανοιγόμενου τμήματος του

• Οικοδομικές εργασίες περιποίησης μηχανοστασίου (γαρμπιλομπετόν και πλακάκια δαπέδου, βαφές επιφανειών κ.λ.π)

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατών!


  Εγγραφείτε στο Newsletter μας Μείνετε ενήμεροι για τα νέα μας
  We're on social
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εγγραφή στο Newsletter

  Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

  Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!